'Gronings bod op drievoudig Zweeds international geaccepteerd'

7 januari 2021, 16:44

FC Groningen staat op het punt zich aanvallend te versterken. Volgens Göteborgs Posten hebben de Groningers een bod uitgebracht op Daleho Irandust, dat inmiddels is geaccepteerd door BK Häcken. Over de hoogte van het Groningse bod voor de 22-jarige aanvallende middenvelder is nog niets bekend.

Irandrust speelt al zijn hele profcarrière bij BK Häcken. Op 24 augustus 2016 debuteerde hij in het eerste elftal. Daarna volgden nog eens 122 wedstrijden in de hoofdmacht. In totaal was hij 23 keer trefzeker voor de Zweedse club, waarvan zestien maal in de competitie. Sinds vorig jaar is de middenvelder ook Zweeds international. Hij heeft drie interlands achter zijn naam staan.

Het is geen geheim dat FC Groningen op zoek is naar versterkingen. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus gaf woensdag aan dat de Groningers dicht bij het aantrekken van een centrale verdediger en aanvaller was. "We willen ons op een aantal posities versterken. We hebben gekozen voor een kleinere selectie, maar in januari wacht een drukke maand. Sowieso spelen we in de tweede seizoenshelft twintig wedstrijden. (…) Over enkele dagen of weken verwachten we nieuws te kunnen melden", zei hij.

Het is niet duidelijk of Irandust de aanvaller is op wie Fledderus doelde. Voor de positie van centrale verdediger heeft FC Groningen naar verluidt Radinio Balker van Almere City FC op het oog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen