Van den Brom moet na zege brandje blussen na penaltyruzie

7 januari 2021, 11:15

John van den Brom boekte woensdagavond een probleemloze zege op bezoek bij KAS Eupen (1-4), toch heeft de oefenmeester een brandje te blussen. Paul Onuachu en Theo Bongonda ruzieden namelijk over een te nemen strafschop.

"Die ruzie om die penalty tussen Onuachu en Bongonda? Dat zie je natuurlijk liever niet, maar ik zal dit met hen bespreken", kondigde Van den Brom een gesprekje aan. "Paul staat in ieder geval op één op het lijstje. Maar een domper is dat absoluut niet. Er gebeurt altijd wel iets. Je moet er als grote kerels over praten en dan zand erover. Het team is altijd belangrijker dan het individu."

Onuachu schoot de pingel uiteindelijk binnen en voltooide zo zijn hattrrick, maar was duidelijk niet blij. Toen de maker van de drie doelpunten naar de kant werd gehaald voor Cyriel Dessers, reageerde hij niet bepaald blij. Van den Brom hechtte er niet te veel waarde aan en was vooral blij met 1-4 overwinning.

"Dit is fantastisch! We kwamen naar hier voor een zege en het is een overtuigende zege geworden. In de tweede helft speelden we erg goed, in een iets andere formatie. En Paul scoort dan ook nog eens 3 keer. Wat wil je nog meer?", aldus de Nederlandse coach.

Lees ookVan den Brom start 2021 uitstekend dankzij topscorer Onuachu

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen