PSV-geruchten: Hendrix gelinkt aan Eibar, Vasiliadis in beeld

7 januari 2021, 10:50   Bijgewerkt: 9 januari 2021, 14:27

Niet alleen bij Ajax is het momenteel onrustig op transfergebied, ook bij PSV kan nog weleens iets gaan gebeuren in januari of richting de zomer. Anders dan in Amsterdam gaan er in Eindhoven geruchten over de middenvelders. Jorrit Hendrix wordt opnieuw gelinkt aan de uitgang, terwijl Sebastian Vasiliadis juist genoemd wordt bij PSV.

Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb heeft het Spaanse Eibar serieuze interesse in Hendrix (25) en zou het zelfs al een bod hebben uitgebracht op de Nederlander. De door PSV opgeleide middenvelder heeft een aflopend contract in de zomer en kan daardoor vermoedelijk voor een laag bedrag vertrekken. In de eerste seizoenshelft kwam hij tot zestien optredens namens PSV onder trainer Roger Schmidt.

Lees ook: Hendrix herhaalt: "Toe aan een nieuwe stap en prikkel"

Vasiliadis in beeld

Waar Hendrix wordt gelinkt aan de uitgang van het Philips Stadion, meldt het Duitse tijdschrift Kicker dat de Eindhovenaren interesse hebben in Sebastian Vasiliadis. De 23-jarige Duitse middenvelder van SC Paderborn beschikt over een aflopend contract bij de 2. Bundesliga-club. Daar is hij een vaste waarde, al kampte hij dit seizoen al met wat blessureleed. Ook Arminia Bielefeld zou interesse hebben in Vasiliadis, die ook in de winter voor een klein prijskaartje mag vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen