Memphis sluit niet uit dat hij het seizoen afmaakt bij Lyon

7 januari 2021, 07:50

Memphis Depay heeft een aflopend contract bij Olympique Lyon en staat in de belangstelling van onder andere FC Barcelona, toch sluit de Nederlandse spits niet uit dat hij het seizoen bij Lyon 'gewoon' afmaakt. De Nederlander ging na zijn twee goals, die bijdroegen aan de koppositie van OL, in op zijn toekomst.

"Ik kan er niet te veel over zeggen, maar ik ben momenteel erg tevreden hier. Ik voel me goed, we hebben een geweldig team en ik kan goed overweg met de president", hield Memphis zich na de zege enigszins op de vlakte over zijn nabije toekomst. "Misschien blijf ik wel tot het einde van het seizoen. Laten we ons nu vooral concentreren op de eerstvolgende wedstrijd."

Volgens France Football is niet alleen FC Barcelona geïnteresseerd, maar willen ook Juventus, AC Milan en Internazionale mogelijk profiteren van de transfervrije status van de Nederlander. Volgens El Mundo Deportivo heeft Ronald Koeman met de Catalanen momenteel nog altijd de beste papieren, maar kan de financiële situatie aldaar nog roet in het eten gooien.

Lees ook: Memphis: "Voorlopig denk ik voor 100% aan Lyon"

Ruime voldoendes

Over zijn optreden woensdagavond waren de Franse media in elk geval lovend. 'De leeuw is los', kopte L'Équipe groots over Memphis en Lyon, dat door de remise van PSG en nederlaag van OSC Lille bovenaan staat in Frankrijk. De Nederlander kreeg voor zijn twee doelpunten een zeven voor zijn optreden tegen RC Lens. "We speelden een hele goede eerste helft, maar de tweede helft moet beter. Lens pakte nog bijna een punt tegen ons", bleef Memphis kritisch.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen