'Drenthe staat voor opvallende transfer naar Spanje'

6 januari 2021, 15:38   Bijgewerkt: 6 januari 2021, 20:49

Royston Drenthe verkast hoogstwaarschijnlijk naar Racing Murcia, een club op het vierde niveau in Spanje. De 33-jarige middenvelder staat momenteel onder contract bij Kozakken Boys in de Tweede Divisie, maar kiest voor een terugkeer naar Spaanse bodem. Daar speelde hij in het verleden al voor Real Madrid en Hercules Alicante.

Dat melden RTV Rijnmond en Feyenoord Transfermarkt. Drenthe hoeft alleen nog maar de medische keuring te doorstaan om een contract te tekenen. Daarmee blaast hij zijn profbestaan nieuw leven in. Bij Murcia wordt Drenthe ploeggenoot van Mathias Pogba, die in het verleden bij Sparta speelde. In 2017 zette hij een punt achter zijn carrière, waarna hij anderhalf jaar later een contract tekende bij Sparta. 

Drenthe kent een opmerkelijk carrièreverloop. De linkspoot brak door bij Feyenoord en kroonde zich in 2007 tot Europees kampioen met Jong Oranje. Het leverde hem een droomtransfer op naar Real Madrid. Via Hercules, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor, Baniyas SC en XerxesDZB belandde Drenthe bij Sparta. De linkspoot besloot zijn muzikale loopbaan voorrang te geven. Drenthe werd vorige maand failliet verklaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen