'ADO wil doorpakken met komst twee reservespelers'

6 januari 2021, 11:55

ADO Den Haag heeft de smaak op de transfermarkt volledig te pakken. De huidige nummer zeventien van de Eredivisie strikte vorige week al ervaren krachten Daryl Janmaat en Marko Vejinovic, maar de club is nog niet klaar. De technische leiding hoopt de ploeg de komende weken nog van een spits én een linksback te voorzien.

Belangrijkste gegadigde in de punt van de aanval is volgens De Telegraaf Ferdy Druijf, die op een tussentijds vertrek bij AZ aast. De spits is bij de Alkmaarders slechts invaller en wil zijn loopbaan een impuls geven door een overstap te maken. Druijf wordt door de technische leiding van de Hagenaars gezien als 'aanvaller van Eredivisie-niveau', waardoor de club interesse heeft. De 22-jarige spits kwam dit seizoen alleen als invaller in actie.

ADO hoopt tevens op de komst van FC Utrecht-linksback Leon Guwara. De 24-jarige Duitser kampt al het hele seizoen met blessureleed en kwam daarom pas twaalf minuten in actie. Guwara is momenteel bezig aan de laatste fase van zijn herstel, maar moet bij Utrecht de sterk presterende Django Warmerdam voor zich dulden. ADO, waar Lassana Faye eerste keuze is, wil uitkomst bieden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen