'Contractbesprekingen Ramos op dood punt'

6 januari 2021, 07:47   Bijgewerkt: 6 januari 2021, 07:57

De onderhandelingen tussen Real Madrid en Sergio Ramos verlopen nog altijd uiterst moeizaam. De aanvoerder van de topclub beschikt komende zomer over een aflopend contract, waardoor het voor beide partijen belangrijk is een overeenkomst te bereiken. Die is volgens de laatste berichtgeving echter ver weg.

'Onder hoogspanning', zo prijkt op de cover van Marca. Daarmee doelt de Spaanse krant op de contractbesprekingen tussen Ramos en Real, die momenteel zelfs op een dood punt zijn beland. Ramos voelt zich in zijn voorwaarden te weinig gewaardeerd, nadat hij diverse aanbiedingen heeft gekregen. Daarbij gaat het om de duur van zijn contract en het salaris.

Ondanks het feit dat Ramos als 34-jarige nog altijd wekelijks tot de uitblinkers behoort, twijfelt Real of zij aan de wensen van de verdediger moeten voldoen. Het salaris van de verdediger zou momenteel rond de vijftien miljoen euro per jaar bedragen. Ramos speelt sinds 2005 voor Real Madrid en vierde diverse successen met de club. Zo won hij vier keer de Champions League en werd hij vijfmaal landskampioen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen