'Eriksen niet in beeld, Ajax aast op andere spelers'

6 januari 2021, 07:39   Bijgewerkt: 6 januari 2021, 07:46

Ajax lijkt deze winter niet te gaan stunten met de komst van Christian Eriksen. De Deense middenvelder, die zijn doorbraak beleefde in Amsterdam, is niet in beeld bij de huidige koploper. In tegenstelling tot de laatste geruchten heeft Ajax geen gesprekken lopen met de speler van Inter.

Dat meldt de doorgaans goed ingelichte transferexpert Fabrizio Romano op Twitter. Volgens de Italiaanse journalist is Ajax bezig met 'andere doelwitten' om de selectie deze winter te versterken. De afgelopen weken circuleerden de geruchten dat Ajax zich dolgraag wil versterken met Sao Paulo-spits Brenner. Ook voor die transfer is de kogel nog niet door de kerk.

Eriksen speelde vanaf 2010 vier seizoenen bij Ajax en kroonde zich daarin driemaal tot landskampioen. Het leverde hem een transfer naar Tottenham Hotspur op, waar hij uitgroeide tot een van de sterspelers. Zijn wintertransfer naar Inter van vorig jaar bleek echter een verkeerde keuze. Eriksen komt nauwelijks in de plannen voor in Milaan en lijkt deze winter te mogen vertrekken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen