Koeman heeft wensenlijstje neergelegd bij Barcelona-leiding

5 januari 2021, 23:01

Als het aan Ronald Koeman ligt, wordt de selectie van FC Barcelona in de winter versterkt met aanwinsten. De trainer van de topclub heeft aan de leiding laten weten welke spelers hij als geschikte toevoegingen ziet voor zijn team.

Dat maakte de trainer dinsdag bekend op de persconferentie voor het duel met Athletic Bilbao van woensdag. "Ik heb een lijst gemaakt met waar onze zwaktes liggen, en welke spelers interessant zijn om de ploeg te versterken", gaf de coach aan volgens Marca. Hij zou onder andere belangstelling hebben voor Eric Garcia (Manchester City) en Memphis Depay (Olympique Lyon). "Elke trainer kijkt in de winter naar zijn selectie en hoe die beter kan worden. Daar ben ik geen uitzondering op, maar het hangt af van wat de club gaat doen."

Wat Koeman behoorlijk zorgen baart, is de wisselvalligheid van zijn team. Barcelona wisselt goede duels in rap tempo af met povere wedstrijden. "Het idee is om altijd hetzelfde te spelen, of we nu thuis spelen of uit. We willen kansen creëren en gevaarlijk zijn, maar in uitwedstrijden blijken we minder effectief dan thuis. We maken ook fouten in de defensie. We hebben een ploeg die veel kansen krijgt, maar weinig van die mogelijkheden verzilverd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen