Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heerenveen-debuut lonkt voor fitte en gretige Siem de Jong

Heerenveen-debuut lonkt voor fitte en gretige Siem de Jong

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 januari 2021 – Het debuut van Siem de Jong voor sc Heerenveen is aanstaande. De 31-jarige aanvallende middenvelder is fit en kan zondag tegen Fortuna Sittard zijn eerste speelminuten in het shirt van de Friezen maken, als trainer Johnny Jansen dat ook ziet zitten.

Sinds 8 november speelde De Jong, die overkwam van FC Cincinnati, geen wedstrijd meer. Toch is de oud-speler van onder meer Ajax en PSV nu fit om te spelen. "Als de trainer een beroep op me wil doen komend weekeinde, dan kan dat", zegt De Jong tegen het Friesch Dagblad. De Jong is pas sinds maandag officieel speelgerechtigd, maar traint al enige tijd met de groep mee. "Het is natuurlijk wat anders dan samen wedstrijden spelen, maar ik heb de jongens zo al goed leren kennen op het veld. Het is wel een fijne manier van binnenkomen."

Echt duidelijke doelen heeft de international niet gesteld aan zijn verblijf aan Friesland. "Ik wil mijn waarde bewijzen voor de ploeg en op welke manier maakt mij niet zoveel uit. Plezier maken in het voetbal vind ik belangrijk", zegt De Jong. De laatste jaren heeft de aanvallende middenvelder niet altijd kunnen laten zien wat hij waard is. Dat deed wel iets met zijn spelplezier. "Het is niet zo dat het weg was, want zodra ik op een veld sta ben ik blij. Maar als je telkens moet terugkomen van een blessure en genoegen moet nemen met een plek op de bank, dan heb je wel eens wat mindere momenten."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd