ADO vindt bij Excelsior Maassluis talentvolle spits en slaat toe

5 januari 2021, 17:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In het amateurvoetbal heeft ADO Den Haag een getalenteerde aanvaller weten te strikken. De bij tweededivisionist Excelsior Maassluis spelende Marius van Mil heeft zich dusdanig geprofileerd aan de club uit de Hofstad, dat hij een contract tot 2023 heeft verdiend. Er is een optie voor nog een jaar in het contract opgenomen. Hij zal zich in de zomer voegen bij ADO.

Het is de bedoeling dat Van Milan zal instromen bij de beloftenploeg van ADO. In de Tweede Divisie heeft de achttienjarige aanvaller laten zien te kunnen scoren, getuige het feit dat hij dit seizoen één op één liep. ADO noemt Van Mil een 'echte spits'. "Zo zie ik mezelf ook wel; ik ben balvast, kan goed koppen en ben in staat om te scoren met links en rechts", zegt de aanvaller. "Dankzij mijn prestaties bij Excelsior Maassluis ging een stap hogerop steeds meer leven. Het maakt me erg blij en trots dat ik nu bij deze mooie club kan tekenen."

Het is niet de eerste keer dat een speler van Excelsior Maassluis een transfer naar ADO verdiend. Eerder bewandelden Milan van Ewijk en Evan Rottier al dezelfde weg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen