Solskjaer wil negatieve trend doorbreken: "Er zijn geen excuses"

5 januari 2021, 15:21

Manchester United krijgt woensdag de kans om zich ten koste van Manchester City te plaatsen voor de eindstrijd van de League Cup. Het wordt de vierde keer in twaalf maanden tijd dat The Red Devils in actie komen in een halve finale. De vorige drie keer ging het mis voor United. Trainer Ole Gunnar Solskjaer hoopt de negatieve trend te doorbreken.

Een klein jaar geleden werd Manchester United in de halve finale van de League Cup over twee wedstrijden uitgeschakeld door Manchester City. Later in 2019 was de halve finale het eindstation in de FA Cup (tegen Chelsea) en de Europa League (tegen Sevilla). "Ten opzichte van de halve finale in de League Cup vorig seizoen hebben we ons de afgelopen twaalf maanden veel ontwikkeld", blikt Solskjaer vooruit op het Manchester-onderonsje.

Manchester United is de voorbije tijd in goeden doen en neemt de koppositie in de Premier League over van Liverpool over als er over een week wordt gewonnen van Burnley. Maar eerst komt United woensdag nog in actie tegen stadsgenoot City. "We hebben vertrouwen en verkeren in goede vorm. Er zijn geen excuses."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen