Vitesse heeft met Oroz eerste winterversterking binnen

5 januari 2021, 12:40

Dominik Oroz is de eerste winterversterking van Vitesse. De Arnhemmers maken dinsdagmiddag bekend dat de twintigjarige Kroatische verdediger overkomt van FC Liefering. In Arnhem tekent Oroz een contract voor twee en een half seizoen met een optie voor een extra jaar.

Oroz is een Kroatisch jeugdinternational en speelde in de jeugdopleidingen van Austria Wien en RB Salzburg. Sinds twee jaar kwam hij uit voor FC Liefering, waarvoor hij 48 wedstrijden op het tweede Oostenrijkse niveau speelde en drie keer trefzeker was.

"Met de komst van Dominik hebben we beide centrale posities in de verdediging dubbel bezet", reageert technisch directeur Johannes Spors. "Daarnaast halen we Dominik voor de toekomst. Hoewel hij direct inzetbaar is, krijgt hij ook de tijd om te wennen aan de club, onze speelstijl en de Nederlandse competitie zodat hij ook in de komende jaren van waarde kan zijn voor de club."

De jonge Kroatische verdediger ziet Vitesse als een stap hogerop. "Ik hoop mij snel aan te passen aan mijn nieuwe omgeving. Tegelijkertijd moet ik geduld hebben en vechten voor mijn kansen. Vitesse draait een goed seizoen en hopelijk zetten we dat de komende maanden voort."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen