Dost maakt indruk in Brugge: 'Een echte killer, dodelijk'

5 januari 2021, 12:30   Bijgewerkt: 5 januari 2021, 13:09

Bas Dost heeft zijn eerste trainingsdag bij Club Brugge achter de rug. De van Eintracht Frankfurt overgekomen spits maakte volgens Het Laatste Nieuws meteen een scherpe indruk. Zijn club heeft een filmpje gedeeld waarin te zien is dat hij kennismaakt met zijn nieuwe teamgenoten en zijn eerste trainingsdoelpunten scoort.

Club Brugge kondigde vlak voor de kerstdagen aan een principe-akkoord te hebben bereikt met Dost en maakte de komst van de Nederlandse spits een aantal dagen later wereldkundig. Maandag meldde de Nederlander zich voor de eerste trainingsdag ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Op de gang kwam hij onder meer Ruud Vormer en Noa Lang tegen.

Door de komst van Dost werd Michael Krmencik overbodig bij Club Brugge. De Tsjechische spits is voor de komende maanden verhuurd aan PAOK Saloniki. 'Met Bas Dost (31) kreeg Clement intussen al een (veel) betere versie van Krmencik', schrijft HLN. Tijdens zijn eerste trainingsdag maakte Dost meteen een goede indruk. 'Een echte killer, dodelijk.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen