Zirkzee naar Heracles? "Daar geloof ik écht helemaal niks van"

5 januari 2021, 10:07   Bijgewerkt: 5 januari 2021, 10:12

Kenneth Pérez is stomverbaasd dat Joshua Zirkzee in verband wordt gebracht met een overgang naar Heracles Almelo. Kicker schreef maandag dat de negentienjarige aanvaller van Bayern München in beeld is bij de nummer twaalf van de Eredivisie.

"Dat kan toch niet waar zijn? Daar geloof ik écht helemaal niks van. Dat kan toch niet?", uit oud-voetballer zijn verbazing bij het programma Voetbalpraat van ESPN. De analist wordt door Kees Kwakman gevraagd waar hij precies naar verbaasd is. "Van Bayern München, ik weet dat hij achter Lewandowski zit, en dan naar Heracles... daar zit toch zó veel tussen", aldus Pérez, die met handgebaren het verschil tussen de clubs duidelijk probeert te maken.

Zirkzee werd eerder ook in verband gebracht met Eintracht Frankfurt, dat op zoek is naar een vervanger voor de naar Club Brugge vertrokken Bas Dost. "Ook tussen Frankfurt en Heracles zit er heel veel. Waarom moet hij nu écht gaan spelen? Hij is achttien jaar oud (Zirkzee is negentien jaar, red.). Hij kan in een half jaar bij Bayern toch superveel bijleren?"

Zirkzee komt dit seizoen bij Bayern München weinig aan spelen toe en zou derhalve (tijdelijk) mogen vertrekken bij de Duitse grootmacht. FC Köln is naar verluidt ook een gegadigde voor de jeugdinternational. Afgelopen zomer werd Feyenoord veelvuldig in verband gebracht met Zirkzee.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen