Marseille wil Milik: "Niet makkelijk om hem vast te leggen"

4 januari 2021, 20:56

Arek Milik weet zich in de belangstelling van Olympique Marseille. De Franse topclub zit al langer achter de Pool van Napoli aan en wil graag deze winter zaken doen, heeft trainer André Villas-Boas bevestigd. Hij verwacht dat een deal niet zomaar tot stand zal komen.

Het contract van Milik loopt in de zomer af, waardoor Napoli hem deze winter moet verkopen als het nog geld voor de spits wil vangen. Toch eist de club naar verluidt een bedrag tussen de vijftien en achttien miljoen euro voor de Pool, die niet is ingeschreven in de competities en zodoende nog niet in actie kwam. Volgens Franse media heeft Marseille een eerste bod van tien miljoen euro voor hem neergelegd in Napels.

Toch zal het volgens Villas-Boas lastig worden om de spits te strikken. "We hebben interesse, maar er is nog geen sprake van verregaande onderhandelingen", stelt hij bij L'Equipe. "Het klopt inderdaad wel dat we interesse hebben, zoals ook al in de Italiaanse media is verschenen. Milik is niet onze enige kandidaat. Het is het moeilijkste doelwit, omdat hij een goede speler is. Het is niet makkelijk om hem vast te leggen."

Olympique Marseille bezet de vijfde plaats in de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen