Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Marseille wil Milik: "Niet makkelijk om hem vast te leggen"

Marseille wil Milik: "Niet makkelijk om hem vast te leggen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 januari 2021 – Arek Milik weet zich in de belangstelling van Olympique Marseille. De Franse topclub zit al langer achter de Pool van Napoli aan en wil graag deze winter zaken doen, heeft trainer André Villas-Boas bevestigd. Hij verwacht dat een deal niet zomaar tot stand zal komen.

Het contract van Milik loopt in de zomer af, waardoor Napoli hem deze winter moet verkopen als het nog geld voor de spits wil vangen. Toch eist de club naar verluidt een bedrag tussen de vijftien en achttien miljoen euro voor de Pool, die niet is ingeschreven in de competities en zodoende nog niet in actie kwam. Volgens Franse media heeft Marseille een eerste bod van tien miljoen euro voor hem neergelegd in Napels.

Toch zal het volgens Villas-Boas lastig worden om de spits te strikken. "We hebben interesse, maar er is nog geen sprake van verregaande onderhandelingen", stelt hij bij L'Equipe. "Het klopt inderdaad wel dat we interesse hebben, zoals ook al in de Italiaanse media is verschenen. Milik is niet onze enige kandidaat. Het is het moeilijkste doelwit, omdat hij een goede speler is. Het is niet makkelijk om hem vast te leggen."

Olympique Marseille bezet de vijfde plaats in de Ligue 1.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd