Mourinho: "Duel met Brentford wordt mijn belangrijkste wedstrijd"

Mourinho: "Duel met Brentford wordt mijn belangrijkste wedstrijd"

4 januari 2021 – In de League Cup wacht voor Tottenham Hotspur dinsdag de wedstrijd tegen Brentford. Als de Engelse topclub die wedstrijd wint, stoot het door naar de finale van het tweede bekertoernooi van Engeland. José Mourinho onderstreept het belang van de wedstrijd.

Tottenham wacht al dertien jaar op een prijs en volgens Mourinho is het duel met Brentford zodoende een mooie kans om door te stoten naar de finale. "Ik denk dat dit mijn belangrijkste wedstrijd wordt als trainer van Tottenham", zegt de Portugees tegen Sky Sports. "De club jaagt op een prijs, dus daarom zeg ik dat. Alleen een finale is belangrijker dan een halve finale in het voetbal."

Mourinho staat in tegenstelling tot Tottenham wel bekend als een prijzenpakker. "Als een club meer dan een decennium geen prijs heeft gepakt, moet je er op deze manier naar kijken. Elke competitie is dan ineens belangrijk. Als we nu twee keer winnen, hebben we een prijs. Het worden natuurlijk wel moeilijke duels. Maar ik denk dat een prijs deze selectie en club goed zal doen."

In de andere halve finale spelen Manchester United en Manchester City tegen elkaar.

gerelateerd