Inzaghi noemt Donnarumma 'de beste keeper van Europa'

Inzaghi noemt Donnarumma 'de beste keeper van Europa'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 januari 2021 – Filippo Inzaghi was zondagavond onder de indruk van het optreden van Gianluigi Donnarumma tegen zijn Benevento. Tegen tien man van AC Milan noteerde zijn ploeg veel meer doelpogingen, maar kwam het - mede door de keeper - niet tot scoren. Na afloop noemde hij de 21-jarige Italiaan de beste doelman van Europa.

"Als we na een nederlaag tegen de koploper balen van het resultaat, laat dat zien hoe ver we zijn gekomen", begon de trainer van de nummer tien van de Serie A tegenover Sky Sport Italia. "We stonden tegenover Gianluigi Donnarumma, de beste keeper van Europa in mijn optiek. Het team gaf alles wat ze hadden. Het is teleurstellend, want na zo'n goed optreden verwacht je een ander resultaat."

Voor de trainer die vroeger als spits furore maakte bij AC Milan, was de terugkeer op het oude nest bijzonder. "AC Milan zal nooit een wedstrijd zijn zoals alle anderen, net zoals dat geldt voor spelen tegen mijn broer", doelde hij op de wedstrijd tegen het Lazio van Simone Inzaghi een maand eerder (1-1). "Zodra het eindsignaal klinkt, moedigen we elkaar weer aan." Over de vraag of hij een hechtere band heeft met Milan of zijn andere oude werkgever Juventus, hoeft hij niet lang na te denken. "Milan, absoluut. Die club heeft me zoveel gegeven. Ik zat daar vijftien jaar, dus heb er een heel speciale band mee."

Reacties

gerelateerd