'Heracles wil Zirkzee huren, Frankfurt heeft de beste papieren'

4 januari 2021, 11:47   Bijgewerkt: 4 januari 2021, 11:56

Het aanbreken van de winterse transferwindow betekent voor Joshua Zirkzee een nieuwe kans om verhuurd te worden. De negentienjarige spits komt bij Bayern München niet aan spelen toe en mocht ook afgelopen zomer al op zoek naar een club, maar van een huurtransfer kwam het toen niet. Verschillende clubs zouden geïnteresseerd zijn, onder wie ook Heracles Almelo.

Dat meldde althans het Duitse Kicker, waarbij vermeld werd dat ook een definitief vertrek een optie zou zijn. De club uit Almelo zou een van de voornaamste geïnteresseerde ploegen zijn, waarbij de link wordt gelegd met Duitse trainer Frank Wormuth. Wel vormt zijn salaris een grote hindernis voor Heracles. Dat laatste geldt overigens ook voor 1. FC Köln, dat ook geïnteresseerd zou zijn. Eintracht Frankfurt, dat op zoek is naar een vervanger voor de naar Club Brugge vertrokken Bas Dost, lijkt de beste papieren te hebben.

Vorig seizoen maakte Joshua Zirkzee zijn eerste minuten in de hoofdmacht van Bayern München, maar door de komst van Eric Maxim Choupo-Moting werd hij deze zomer derde keus, met ook topscorer Robert Lewandowski nog voor zich. De spits mocht worden verhuurd, maar dat gebeurde toen nog niet. Dick Advocaat had de oud-Feyenoorder graag naar De Kuip gehaald, maar het ontbrak de club aan financiële middelen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen