Koeman heeft geen spijt van afscheid Suárez

3 januari 2020, 23:16   Bijgewerkt: 3 januari 2020, 23:24

Luis Suárez werd afgelopen zomer slachtoffer van de reorganisatie die de nieuwe trainer Ronald Koeman na zijn komst bij FC Barcelona doorvoerde. De Uruguayaan vertrok teleurgesteld naar Atlético Madrid, waar hij de grote man is en de koppositie bezet. Ondanks dat de spits dit seizoen al negenmaal toesloeg in de competitie, baalt Koeman niet van zijn afwezigheid.

"Nee, daar heb ik geen spijt van", zei Koeman in gesprek met Goal.com. "Ik heb altijd respect gehad voor zijn kwaliteiten en uitgesproken dat hij goed was, maar het besluit om te vertrekken was al gemaakt door hem én de club." Suárez vertrok deels onverwacht uit Camp Nou, waar hij in 283 wedstrijden liefst 195 keer tot scoren was gekomen en een hoge klassering op de eeuwige topscorersranglijst had verdiend.

Koeman bleek Suárez zondagavond in ieder geval niet nodig te hebben. Het was tegen SD Huesca uiteindelijk Frenkie de Jong die de Blaugranas naar de 0-1 overwinning schoot, op aangeven van Lionel Messi. Suárez zelf zal met een blik op de ranglijst ook niet rouwig zijn om zijn vertrek. De voorsprong met Atlético op zijn oude werkgever bedraagt liefst tien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen