'Lampard moet mogelijk het veld ruimen bij Chelsea'

3 januari 2020, 21:17

Chelsea wikt en weegt over de toekomst van hoofdtrainer Frank Lampard. In het tijdperk van eigenaar Roman Abramovich is er geen coach met een lager puntengemiddelde dan de Engelsman, waardoor een ontslag onvermijdelijk lijkt. Ook Chelsea maakt zich zorgen na de kansloze 0-3 nederlaag tegen Manchester City en denkt na over een scheiding.

Dat weet The Athletic. Volgens de krant lijkt een breuk tussen Lampard en Chelsea aanstaande, zeker als het verval de komende wedstrijden niet wordt omgedraaid. Komend weekend treft Chelsea laagvlieger Fulham, terwijl daarna de clash met mede-topclub Leicester City wacht. Momenteel bezetten The Blues de teleurstellende achtste plaats in de Premier League.

Het leidt tot veel onrust binnen de club. Volgens The Athletic zijn er de laatste maanden spanningen ontstaan tussen Lampard en een deel van de spelersgroep. Daarmee doelt de krant met name op spelers die geen vaste basiskracht zijn. Lampard speelde zelf liefst dertien jaar voor de Londenaren. Als belangrijke middenvelder hielp hij de club onder meer aan de Champions League-titel en drie landskampioenschappen. In de zomer van 2019 werd hij aangesteld als hoofdtrainer, nadat hij succesvol had gewerkt bij Derby County.

Lampard zelf bleef na de oorwassing strijdbaar. "Het is geen makkelijke situatie, maar we moeten blijven vechten", zei hij tegen de tv-omroepen. "Ikzelf ben de eerste die zal blijven knokken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen