Tiental Milan begint uitstekend en pakt eerste plek terug

3 januari 2020, 19:54

AC Milan is nog altijd foutloos in de Serie A. De Italiaanse koploper leek na een vroege rode kaart te moeten vrezen voor de eerste nederlaag van het seizoen, maar Benevento was niet bij machte de topclub pijn te doen. Daarmee heroverde Milan de koppositie weer van Inter, dat zondagmiddag na een 6-2 zege op Crotone tijdelijk de eerste plaats had ingenomen.

Wat zal er in de huiskamers van Inter-fans stiekem zijn gejuicht, nadat de rivaal met tien man verder moest. Sandro Tonali ging volgens de VAR over de schreef en moest dat bekopen met een rode kaart. Daardoor moest Milan ruim een uur met tien man de voorsprong verdedigen. Franck Kessié had zijn ploeg namelijk een kwartier eerder op voorsprong geschoten vanaf elf meter.

Benevento slaagde er echter niet in om de wens van Inter-supporters in te lossen en kwam vlak na rust zelfs op een 0-2 achterstand. Ditmaal was het Rafael Leao die de bal op sublieme wijze achter de uitgekomen doelman krulde. Daarmee bleef AC Milan ongeslagen in de Serie A. Na vijftien wedstrijden staan de Rossoneri op elf overwinningen en vier gelijke spelen. Het is daarmee de enige ploeg in de Europese topcompetities die nog altijd ongeslagen is.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen