Weergaloze comeback voorkomt puntverlies Bayern

3 januari 2020, 20:12

Bayern München is in eigen huis door het oog van de naald gekropen. Laagvlieger FSV Mainz leek af te stevenen op een stunt in de Allianz Arena, maar stond na negentig minuten toch met lege handen. Bayern München boog een 0-2 achterstand om en knokte zich naar de koppositie in Duitsland (5-2).

Bijna mochten basisklanten Jeremaiah St. Juste en Jean-Paul Boëtius zich in een uniek rijtje scharen, met een stunt in het Duitse hol van de leeuw. Dankzij goals van Jonathan Burkardt en Alexander Hack leek een stunt in de maak, maar Bayern München herstelde zich bijzonder knap. Daarvoor werd pas vlak na rust het startschot gegeven, met een goal van Joshua Kimmich.

Uiteindelijk droegen Leroy Sané, Nicklas Süle en uiteraard Robert Lewandowski (twee keer) bij aan de overwinning. De fraaiste treffer van de avond kwam op naam van Sané, die opvallend veel deed denken aan Arjen Robben. De buitenspeler dribbelde naar binnen en krulde de bal fraai in de verre hoek. Ook voor Lewandowski werd het een bijzondere avond. Zijn eerste goal betekende alweer zijn honderdtachtigste in de Bundesliga voor Bayern.

De regerend landskampioen bewees zichzelf daarmee een goede dienst, door RB Leipzig weer af te lossen als Duitse koploper. Der Rekordmeister staat momenteel op 33 punten, terwijl Leipzig 31 punten verzamelde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen