De Graafschap verliest zicht op top 2 na late Almere-goal

2 januari 2020, 23:06

Almere City heeft concurrent De Graafschap zaterdagavond veel pijn gedaan. In een wedstrijd die op een doelpuntloos gelijkspel leek af te stevenen, was daar in de slotfase Thomas Verheijdt die Almere naar drie punten kopte. Daarmee is Almere zeker van de tweede periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie, terwijl het kampioenschap voor de ploeg uit Doetinchem voorlopig even uit zicht lijkt.

Ook in Almere zelf zal men erkennen dat het goed is weggekomen. In de eerste helft had de thuisploeg het betere van het spel, maar na rust kreeg ook De Graafschap de nodige kansen op de openingstreffer en in de blessuretijd zelfs ook nog op de gelijkmaker. De kopbal van Thomas Verheijdt in de negentigste minuut bleek echter de enige treffer van de wedstrijd, waardoor Almere City als enige ploeg binnen het bereik van koploper Cambuur blijft.

Morgen (zondag) komt SC Cambuur in actie op bezoek bij FC Eindhoven. Na vanavond staat het gelijk met Almere - beiden 43 punten - maar dat gat kan morgen weer oplopen tot drie. De Graafschap is met 35 punten voorlopig even uit zicht geraakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen