Real Madrid weer even koploper na zege op Celta Vigo

2 januari 2020, 22:53

Real Madrid heeft zaterdagavond geen fout gemaakt tegen Celta Vigo. Lucas Vazquez en Marco Asensio namen samen de doelpuntenproductie van De Koninklijke voor hun rekening. Door een goal en een assist van beiden werd het 2-0, waardoor de Madrilenen weer even koploper zijn - in ieder geval tot stadgenoot Atlético zondag in actie komt tegen Deportivo Alavés.

De eerste treffer viel al vroeg in de wedstrijd. Via Marco Asensio was Real er snel uit. De aanvaller stormde op over de linkerflank en gaf een perfecte voorzet aan de meegelopen Lucas Vázquez, die zo al na zes minuten voor 1-0 kon zorgen. In de tweede helft was de taakverdeling andersom. Vázquez wist dit keer Asensio te bereiken en zo kon hij de eindstand op 2-0 bepalen.

Voor even is Real Madrid door de zege koploper in La Liga. Zondagmiddag om 16.15 uur kan Atlético Madrid daar weer overheen klimmen, als het weet te winnen bij Deportivo Alavés. Daarbij hebben Los Rojiblancos op dit moment drie wedstrijden minder gespeeld. In ieder geval is Real voorlopig de enige serieuze uitdager. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen