Bosz zag geen enkele speler bij Leverkusen zijn niveau halen

2 januari 2020, 19:45

Van het geweldig draaiende Bayer Leverkusen van voor de winterstop zag trainer Peter Bosz in de eerste wedstrijd van 2021 weinig terug. Die Werkself verloren met 2-1 van Eintracht Frankfurt en gaven concurrenten RB Leipzig en Bayern München de kans deze speelronde uit te lopen. Na afloop had Bosz dan ook geen goed woord over voor het optreden van zijn ploeg. 

"We hebben de hele wedstrijd achter de feiten aan gelopen", zag Bosz, geciteerd op het Twitteraccount van zijn werkgever. "Geen enkele speler haalde zijn niveau en wij als team ook niet. Eintracht was beter en kreeg de betere kansen. Zij verdienden te winnen. We speelden niet goed vandaag. Hoe we speelden, zowel defensief als aan de bal, dat mag niet gebeuren, maar het gebeurt soms wel. Volgende week zullen we het beter doen."

Bosz ging even aan kop met Bayer Leverkusen, maar raakte de koppositie weer kwijt toen het in de laatste wedstrijd van 2020 de topper tegen Bayern München met 1-2 verloor. "Die ene nederlaag tast ons vertrouwen niet aan", liet Bosz in aanloop naar het duel tegen Frankfurt nog weten, maar na een nieuwe nederlaag kan het morgen bij winst van Bayern vijf punten van de koppositie verwijderd raken. RB Leipzig kan later vanavond al een gat van drie punten slaan. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen