Pochettino belooft 'strijdlustig en aanvallend voetbal' bij PSG

2 januari 2020, 18:33

De terugkeer van Mauricio Pochettino bij Paris Saint-Germain is officieel geworden. De trainer die tussen 2001 en 2003 actief was als speler van de Parijzenaren werd zaterdagmiddag gepresenteerd. De Argentijn is ambitieus, zo bleek uit zijn eerste uitspraken na het ondertekenen van zijn contract.

"Ik ben blij en vereerd dat ik de nieuwe hoofdtrainer van Paris Saint-Germain ben", begon Pochettino, geciteerd op de website van zijn nieuwe werkgever. "Ik wil het bestuur bedanken voor het vertrouwen dat ze in me hebben. Zoals jullie weten heeft de ploeg altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. Ik heb hier prachtige herinneringen, vooral van de unieke sfeer in Parc des Princes." 

"Ik keer terug met veel ambitie en kijk ernaar uit om met een paar van de meest getalenteerde spelers ter wereld te werken", vervolgde hij. "Dit team heeft enorm veel potentie en mijn staf en ik zullen er alles aan doen om het beste te bereiken in alle competities. We zullen er ook alles aan doen om ons team de strijdlustige en aanvallende identiteit mee te geven waar de supporters altijd van gehouden hebben."

Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi gelooft dat de voormalig trainer van onder meer Tottenham Hotspur de perfecte trainer is voor PSG. "Ik ben trots om onze voormalig aanvoerder terug te zien keren bij PSG, waar de club altijd zijn thuis is gebleven. De terugkeer van Mauricio past perfect bij onze ambities en zal een mooi, nieuw hoofdstuk betekenen waar de supporters van zullen genieten. Met het aanstellen van Mauricio Pochettino wil Paris Saint-Germain verder gaan met het bouwen en vooruit helpen van de club in de komende jaren."

Lees ook: Pochettino aangesteld als nieuwe trainer PSG

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen