'Padt kan transfer maken naar Ludogorets'

2 januari 2020, 17:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sergio Padt zou wel eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste weken bij FC Groningen. De doelman beschikt over een aflopend contract en kon het met de club vooralsnog niet eens worden over een contractverlenging. De Bulgaarse topclub Ludogorets zou de situatie met belangstelling volgen.

Dat meldde de regionale omroep RTV Noord. Mocht het tot een akkoord komen, dan zou Padt Groningen nog een transfersom op kunnen leveren. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus hoopt hem echter te kunnen behouden, al is er met [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/377845/fc-groningen-huurt-doelman-bratveit-met-optie-tot-koop/,_blank,het huren van Per Kristian Bratveit] wel al geanticipeerd op een eventueel vertrek.

"Sergio is een belangrijk onderdeel van ons team en daarbij zijn we bezig aan een uitstekend seizoen", reageerde Fledderus, die om die reden Padt liever niet in de winter ziet vertrekken. "We zullen hem daarom ook niet zomaar laten gaan. Zoals het er nu voorstaat willen we Sergio erbij houden. De aanbieding om zijn contract te verlengen ligt ook nog steeds op tafel, maar we bereiden ons wel voor", doelde hij op de komst van Bratveit.

Padt was afgelopen zomer eigenlijk al dicht bij een vertrek uit Groningen. FC Emmen wilde de doelman graag vastleggen, maar zag een transfer op het laatste moment toch afketsen. Nadat de contractonderhandelingen van de afgelopen weken op niets uitliepen, lijkt een transfer steeds dichterbij te komen. Padt staat sinds 2014 onder contract bij FC Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen