NAC heeft Goes in vizier als nieuwe technisch manager

2 januari 2020, 11:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NAC Breda denkt aan Jelle Goes voor de functie van technisch manager. Momenteel is hij hoofd jeugdopleiding bij FC Utrecht. Volgens Mattijs Manders, algemeen directeur bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie, heeft NAC de lijst aan kandidaten teruggebracht naar vier kandidaten. Hij wil de gesprekken met Goes echter niet bevestigen.

Volgens BN/De Stem bevestigen meerdere goed ingevoerde bronnen dat Goes de voornaamste kandidaat is om de positie van technisch manager in te gaan vullen. Begin juli vertrok de Belg Tom van den Abbeele nog bij NAC, waarna het geen opvolger aanstelde. Goes loopt komende zomer uit zijn contract bij FC Utrecht. "Ik heb de geluiden over NAC ook gehoord, maar ik ga er nu niet op reageren", zegt Goes over de geruchten. Hij was eerder in dienst van de KNVB, de bond van Estland, PSV en het Russische Anzji. Grotendeels in de jeugdopleiding.

De naam van Ton Lokhoff wordt ook genoemd, maar de kans dat de clubicoon het wordt is volgens het dagblad uiterst klein. Wel gaat Manders op de koffie bij Lokhoff, die eerder ook trainer was in het Rat Verlegh Stadion. De naam van hoofd jeugdopleiding Eric Hellemons wordt ook uitgesloten door BN/De Stem. Bij NAC mogen spelers Nacho Monsalve, Roger Riera, Javier Noblejas, Anouar Kali en Huseyin Dogan overigens transfervrij vertrekken om zo ruimte te maken voor nieuwe aanwinsten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen