Carragher: "Liverpool heeft centrale verdediger nodig"

2 januari 2020, 10:02

Liverpool zit momenteel dun in de centrale verdedigers. Joël Matip voegde zich afgelopen week bij de volle ziekenboeg van de Reds, die ook al Virgil van Dijk en Joe Gomez langdurig moeten missen. Volgens oud-verdediger en clubicoon Jamie Carragher moet Liverpool daarom de transfermarkt op deze maand.

Op dit moment speelt de Braziliaan Fabinho centraal achterin, maar die invulling is uit nood geboren. Normaal gesproken speelt hij op het middenveld, al is Carragher wel tevreden over Fabinho. "Hij vult het momenteel fantastisch in, maar de afwezigheid van Van Dijk kost Liverpool alleen al zo'n negen tot twaalf punten over het hele seizoen gezien", zegt Carragher tegen The Telegraph. "Met de aanhoudende problemen voor Matip zou het voor mij onverteerbaar zijn als ze geen extra verdediger erbij halen. Ze moeten dat zo snel als het kan doen. Als ze niemand kopen, zou ik dat totaal niet begrijpen. Een extra verdediger is keihard nodig."

Met Rhys Williams en Nat Philips heeft Jürgen Klopp nog wel alternatieven achter de hand. Net als de nog altijd maar achttienjarige Nederlander Sepp van den Berg. "Wat als Matip niet snel terugkeert en Fabinho ook nog eens geblesseerd raakt? Dan ben je overgeleverd aan onervaren verdedigers. Dat risico is simpelweg te groot. Dan krijgen de uitdagers voor de titel alleen maar hoop. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen