'Alaba in concrete belangstelling Real Madrid'

2 januari 2020, 10:06

David Alaba zou dichtbij een overstap zijn naar Real Madrid. De Oostenrijkse verdediger van Bayern München is in de zomer transfervrij en De Koninklijke zou Alaba al een voorstel hebben gedaan. 

Bayern München probeerde Alaba aan het eind van vorig jaar al een nieuw contract aan te bieden, maar daar ging hij niet op in. Met meer dan vierhonderd duels voor Bayern is Alaba een gewaardeerde kracht in het team van Hansi Flick. "We hebben veel gesproken, maar we wilden al een antwoord in oktober", zei Bayern München-voorzitter Karl-Heinz Rummenige al eerder. "We hebben een voorstel gedaan waarmee we lieten zien hoezeer we hem waarderen, maar hij heeft dat niet geaccepteerd.

Het Spaanse Marca weet te melden dat Real Madrid Alaba al een voorstel heeft gedaan, met een salaris van zo'n tien miljoen per jaar. Het zou de transfer zo snel mogelijk willen afronden. Trainer Zinedine Zidane ziet de verdediger maar al te graag komen als concurrent van Raphael Varane of als toekomstige vervanger van Sergio Ramos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen