Boessen twee jaar langer trainer bij Helmond Sport

2 januari 2020, 09:21

Wil Boessen heeft zijn contract bij Helmond Sport met twee seizoenen verlengd. Daardoor is hij tot en met het seizoen 2022-2023 de trainer bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Ook assistent Frank van Kempen blijft verbonden aan de Brabanders.

Boessen kwam in juni 2019 als opvolger van Rob Alflen naar Helmond Sport. Eerder was hij er tussen 1997 en 1999 al speler. "Met de komst van het nieuwe stadion en de ambities die de club heeft, ben ik erg blij dat ik hieraan mee mag werken. Daarnaast voelt het ook alsof ik nog niet klaar ben, er zit enorm veel rek in de huidige selectie. Als in de toekomst ook nog de juiste versterkingen komen, kunnen we verdere stappen zetten en daarmee ook op de ranglijst", zegt Boessen op de clubwebsite.

Voorzitter Philippe van Esch ziet dat Helmond Sport sportief vooruitgaat. "Er is een hecht collectief ontstaan dat menig tegenstander doet beven. Ik ben erg blij dat we onder leiding van Wil en Frank die lijn verder kunnen doortrekken. Op naar vele mooie sportieve successen." Helmond Sport staat momenteel op de vijftiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen