Frankfurt denkt aan Zirkzee: "Een interessante speler"

1 januari 2020, 21:03

Eintracht Frankfurt heeft Bas Dost naar Club Brugge laten vertrekken en dus is het aan de club om een vervanger aan te trekken. Trainer Adi Hütter zegt dat Joshua Zirkzee van Bayern München één van de spelers is die in beeld is.

Met André Silva, Ragnar Ache en Jabez Makanda heeft de club nog wat andere aanvallers onder contract staan, maar eerstgenoemde vormde met Dost het vaste aanvalsduo in de eerste seizoenshelft. Zirkzee werd al gelinkt aan een dienstverband bij die Adlerträger: hij moet eerst worden gehuurd, mogelijk met een optie tot koop.

"Dit was een kerstverrassing, maar niet bepaald een leuke", klonk de reactie van de trainer op het vertrek van Dost. "Dit is voor ons sportief gezien een fors verlies. Ik wil er nu graag een aanvaller bij, anders nemen we wel een heel groot risicio." De oefenmeester hoopt een 'type Dost' te vinden, die de voorhoede van Eintracht Frankfurt weer kan voorzien van het nodige fysiek én snelheid voorin.

Voor die plek is Zirkzee in beeld. "Joshua is zeker een interessante speler", aldus de trainer. "Maar dan moeten alle partijen er wel uitkomen. Er zijn meer spelers die interessant zijn. Er kunnen wel zeven/acht namen worden genoemd", besloot de trainer volgens Bild.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen