Kluivert mist nog twee duels, Van Drongelen-rentree in februari

1 januari 2020, 16:53

Justin Kluivert (21) ontbreekt ook na de jaarwisseling nog een periode bij RB Leipzig. De Nederlandse buitenspeler kampt al wat langer met een kuitblessure en mist in elk geval ook de wedstrijden tegen VfB Stuttgart en Borussia Dortmund in de Bundesliga. Verder staat Rick van Drongelen (22) voor zijn rentree, maar wel vermoedelijk pas in februari.

Dat heeft RB Leipzig laten weten. Nordi Mukiele is een twijfelgeval na een enkelblessure die hij opliep tegen FC Augsburg, terwijl Christopher Nkunku zijn rentree pas zou kunnen maken tegen Borussia Dortmund op 9 januari. Ibrahima Konate kan net als Kluivert pas aansluiten tegen VfL Wolfsburg. Kluivert – die wordt gehuurd van AS Roma door de Duitse club dit seizoen – verkeert dit seizoen in prima vorm, met twee goals in veertien duels.

Van Drongelen op weg terug

Verder kwam er een fitheidsupdate over Rick van Drongelen bij Hamburger SV. Coach Daniel Thioune was positief over de naderende rentree van de Nederlander, die al ruim een jaar met een zware blessure kampt. Hoewel de verdediger de groepstraining inmiddels heeft hervat, zit een rentree er op korte termijn niet in. "Hij heeft een speciale mentaliteit en wil snel weer terug zijn. Maar waarschijnlijk zal hij pas in februari weer fit genoeg zijn voor een plek in de selectie." 

Lees ook: Van Drongelen: "Hoop nog veel voor HSV te kunnen spelen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen