Ziyech terug bij Chelsea, mogelijk zelfs basisplaats

1 januari 2020, 15:30

Hakim Ziyech maakt mogelijk tegen Manchester City zijn rentree bij Chelsea. Frank Lampard hoopte al de Marokkaan weer te kunnen gebruiken tegen The Citizens, maar denkt zelfs na over een basisplaats voor de oud-Ajacied. "De afgelopen dagen heeft hij weer volop meegetraind, maar ik heb nog niet besloten of Ziyech ook zal starten."

Dat zei Lampard tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Premier League-topper tegen Manchester City. Dat zijn bemoedigende woorden voor Ziyech, die tot dusver de laatste weken vanwege een nieuwe blessure nog niet tot de selectie behoorde van Chelsea. De middenvelder annex aanvaller ontbreekt sinds begin december met een spierblessure, nadat hij ook in zijn eerste maanden bij Chelsea al geblesseerd toe moest kijken.

In de periode daartussen speelde hij zeven Premier League- en vijf Champions League-wedstrijden. In die korte periode maakte hij indruk bij Chelsea. Hij kwam in totaal twee keer tot scoren en gaf hij drie assists. Verder gaf Lampard aan dat Reece James in elk geval ontbreekt in de Champions League-kraker, die zoals het nu staat nog gewoon doorgaat ondanks de coronabesmettingen.

"We weten dat Manchester City een aantal positieve coronatests heeft gehad. We hebben er zelf ook een paar gehad, maar momenteel niet onder de spelers en staf", aldus Lampard.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen