Bosz: "Die ene nederlaag tast ons vertrouwen niet aan"

1 januari 2020, 13:53

Peter Bosz ging voor de winterstop voor het eerst onderuit met Bayer Leverkusen dit Bundesliga-seizoen – een nederlaag die in de absolute slotfase tot stand kwam tegen Bayern München (1-2). Hoewel de coach daarmee het herbstmeisterschap misliep, zegt de oefenmeester dat goed te hebben verteerd. "Die ene nederlaag tast ons vertrouwen niet aan."

Dat zei Bosz in aanloop naar de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. "We hebben een week kunnen bijtanken. De nederlaag tegen Bayern München was erg zuur, maar desondanks kunnen we terugkijken op een goede eerste seizoenshelft", vond Bosz, die zaterdagmiddag tegen Eintracht Frankfurt niet kan beschikken over een linksback. Zowel Wendell als Daley Sinkgraven kampt namelijk met corona.

"Het is jammer dat we twee spelers op dezelfde positie hebben met corona, maar we moeten ermee dealen", aldus Bosz. "We moeten er ofwel iemand anders neerzetten of het systeem veranderen." Verder zit de ziekenboeg van Bayer Leverkusen met onder anderen Santiago Arias, Exequiel Palacios, Paulinho en Charles Aránguiz nog altijd overvol. "Alleen Lars Bender is op de weg terug, maar hij is er morgen (zaterdag) nog niet bij."

Sowieso verwacht Bosz een zware wedstrijd. "Aan het begin van het nieuwe jaar moeten we weer volledig gefocust zijn. Het is nooit gemakkelijk om in Frankfurt te spelen", weet de coach uit ervaring. "We verloren daar vorig seizoen, toen speelden we slecht. Ik verwacht morgen een moeilijke wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen