Feyenoord-aanwinst Pratto slaagt voor medische test

Feyenoord-aanwinst Pratto slaagt voor medische test

1 januari 2021 – Feyenoord-aanwinst Lucas Pratto (32) heeft de medische keuring met goed resultaat afgerond. De Argentijnse aanwinst kwam op de voorlaatste dag van 2020 naar Nederland gevlogen en werd op Oudjaarsdag medisch gekeurd in Rotterdam-Zuid. Daarin kwamen geen gekke dingen aan het licht, waardoor niets zijn presentatie meer in de weg staat.

Dat schrijft Feyenoord Transfermarkt. Pratto zou op oudjaarsdag gekeurd worden en verwacht werd dat hij ook mogelijk al gepresenteerd zou worden. Dat bleek echter allemaal in een te snel tempo te moeten gebeuren, waardoor de presentatie is uitgesteld tot na het weekend. Door de succesvolle medische keuring lijkt er overigens niets meer te zijn dat de transfer nog kan blokkeren.

Lees ook: 'Feyenoord bedingt geen optie tot koop voor Pratto'

Voor Pratto is het vermoedelijk zijn laatste kans om het in Europa te proberen. Dat deed hij eerder al in Italië bij Genoa, waar hij in veertien duels slechts een keer trefzeker was. Succesvoller was hij in zijn thuisland. Bij Vélez Sarsfield sloeg hij in 85 wedstrijden meer dan dertig keer toe. Bij die club kroonde hij zich twee jaar op rij tot speler van het jaar, een keer als topscorer en won hij diverse prijzen.

gerelateerd