Fledderus hield bij transfer rekening met vertrek Padt

31 december 2020, 19:59

FC Groningen heeft Per Kristian Bråtveit (24) binnengehaald en daarmee speelt de club in op het mogelijke vertrek van Sergio Padt. De huidige sluitpost van de noordelingen heeft een aflopende verbintenis en gaat die vermoedelijk niet verlengen. "We sorteren hiermee voor op de toekomst."

Dat vertelt Mark-Jan Fledderus op de clubsite over de transfer die op de laatste dag van 2020 werd gerealiseerd. Daarom heeft FC Groningen gekozen voor een huurperiode van Bråtveit. "Wij huren Per voor een half jaar met het oog op de toekomst. Zo weten wij op dit moment bijvoorbeeld nog niet of Sergio Padt zijn contract bij ons gaat verlengen. Wij moeten met alle opties rekening houden en willen zo optimaal mogelijk voorbereid zijn op alle denkbare scenario's. Met de huur en optie tot koop van Bråtveit kan Per zich bij ons het komende half jaar bewijzen."

Lees ook: FC Groningen huurt doelman Bråtveit met optie tot koop

Met de 24-jarige Bråtveit denkt FC Groningen voor de komende jaren goed te zitten, zeker als de grote verwachtingen uitkomen. "Per is een doelman die al op heel jonge leeftijd zijn debuut maakte in het betaalde voetbal en de laatste jaren behoorlijk veel ervaring heeft opgedaan, ook internationaal. Het feit dat hij onlangs debuteerde als A-international van Noorwegen zegt veel over zijn talent en kwaliteiten", aldus Fledderus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen