'Juventus wil Napoli beroven van overbodige Llorente (35)'

31 december 2020, 19:21

Een opmerkelijk gerucht uit Italië: Fernando Llorente (35) staat op het wensenlijstje van Juventus. De sterke spits van Napoli komt onder Gennaro Gattuso amper tot speeltijd, waardoor de Oude Dame interesse heeft voor een wintertransfer. Achter Álvaro Morata wordt nog een sterke aanvaller gezocht als pinchhitter.

Dat schrijft het Italiaanse Tuttosport althans. Llorente kwam afgelopen zomer transfervrij over van Tottenham Hotspur, maar kon zijn stempel nog niet bepaald drukken bij Napoli. Gattuso deed slechts eenmaal een beroep op hem dit seizoen: in totaal kwam hij welgeteld negentien minuten in actie. Dat was in de laatste wedstrijd van 2020 tegen Torino (1-1).

Llorente is een fysiek sterke spits, die bij Tottenham Hotspur vorig seizoen nog regelmatig minuten maakte - ook tegen Ajax in de halve finale van de Champions League (2-3). Eerder speelde hij voor Swansea City, Sevilla en Atheltic Bilbao. Tussen 2013 en 2015 stond hij ook al onder contract bij Juventus: destijds kwam hij tot 91 duels namens de Oude Dame.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen