De redactie van FCUpdate.nl wenst u een gelukkig nieuwjaar!

1 januari 2020, 00:00   Bijgewerkt: 31 december 2020, 19:59

Alle medewerkers van FCUpdate.nl wensen u een gelukkig, gezond én vooral sportief nieuwjaar. Het belooft een mooi voetbaljaar te worden met het EK als grootste evenement. Nederland is er, na twee toernooien te hebben gemist, eindelijk weer eens bij en gaat vermoedelijk een mooie rol spelen. Hopelijk wordt er ondanks corona ook gewoon in Nederland gevoetbald tijdens het EK. 

In 2021 is het ook de vraag of en wanneer we de stadions weer vol hebben met het publiek. Wij hopen dat alles zo snel mogelijk terug is naar het oude normaal, maar het zal nog flinke tijd duren voordat dat ook daadwerkelijk het geval is. Tevens wensen we al onze lezers heel veel goeds na de jaarwisseling en hopen we dat iedereen in goede gezondheid blijft.

Sportief wordt het naast het EK ook interessant op de Olympische Spelen tijdens het laatste kunsje van Sarina Wiegman met de OranjeLeeuwinnen. Verder kunnen we vanaf begin januari meteen volle bak genieten van onze eigen mooie Eredivisie, met wedstrijden met immer toppers. Ondanks alles wensen we u een geweldige 2021: dat het maar vele malen beter mag zijn dan het afgelopen kalenderjaar. 

Ook in het nieuwe jaar houden wij, FCUpdate.nl, u uiteraard weer van alles op de hoogte. Hopelijk van veel mooiste sportieve successen: daar bent u toch ook weer bij?

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen