Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Ook Wolves meldt zich in strijd om Gini, Milik kan naar Marseille'

'Ook Wolves meldt zich in strijd om Gini, Milik kan naar Marseille'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

31 december 2020 – De strijd om Georginio Wijnaldum is volledig losgebarsten. De dertigjarige middenvelder van Liverpool beschikt komende zomer over een aflopend contract en mag daarom vanaf nieuwjaarsdag met andere clubs gaan praten over een gratis overstap in de zomer. Liverpool en coach Jürgen Klopp hopen de international nog altijd te behouden.

Er zijn echter meer kapers op de kust. Bekend was al dat Liverpool moest vrezen voor het FC Barcelona van Ronald Koeman, dat een oogje had op Wijnaldum. Ook competitiegenoot Wolverhampton Wanderers is in de race voor de middenvelder en is binnenkort van plan een hengeltje uit te gooien. Dat zal het eveneens geïnteresseerde Inter ook gaan doen. In Italië kan Wijnaldum ploeggenoot worden van landgenoot Stefan de Vrij.

Kevin Strootman mag bij Olympique Marseille mogelijk ook twee nieuwe ploeggenoten verwelkomen. Arkadiusz Milik, die in het verleden voor Ajax speelde, zint op een vertrek bij Napoli. Daar is de spits volledig uit de gratie geraakt. Marseille hoopt van de situatie te profiteren en de Pool te strikken, melden diverse Italiaanse media. Volgens Sky Sports is er in Marseille nóg een transfer aanstaande: Timothy Fosu-Mensah kan voor een laag bedrag worden opgepikt bij Manchester United.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd