Uittocht FC Twente: ook Jeremejeff vertrekt

31 december 2020, 13:44

FC Twente heeft na Lazaros Lamprou opnieuw afscheid genomen van een aanvaller. Alexander Jeremejeff keert terug naar BK Häcken, de club waar hij tot nu toe zijn grootste successen kende. Jeremejeff tekent een contract voor drie seizoenen bij de Zweedse club en neemt na een halfjaar alweer afscheid van Enschede, waar hij geen onuitwisbare indruk kon achterlaten.

Jeremejeff schopte het dit seizoen uiteindelijkt tot negen wedstrijden in de Eredivisie, maar kreeg geen basisplaats en was alleen tegen FC Groningen (3-1 zege) trefzeker. Bij Häcken scoorde hij in zijn laatste twee seizoenen uiteindelijk zeventien keer. Het leverde hem een buitenlands avontuur op bij Dynamo Dresden, de club waar FC Twente de spits oppikte.

"Ik kom naar huis om voor het kampioenschap te gaan", sprak Jeremejeff op de clubwebsite van Häcken. Gisteren kondigde FC Twente het vertrek van collega-aanvaller Lazaros Lamprou al aan. De 23-jarige Griek keerde terug naar PAOK. De Enschedeërs willen in de winterstop de markt opgaan om een extra aanvaller aan de selectie toe te voegen. De keuze buiten supertrio Vaclav Cerny, Danilo en Queensy Menig is na het vertrek van het tweetal aanzienlijk geslonken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen