Cagliari haalt Nainggolan op huurbasis opnieuw terug

31 december 2020, 10:56

Radja Nainggolan is opnieuw teruggekeerd bij Cagliari. De Belg vertrekt op huurbasis naar de nummer vijftien van de Serie A, waar hij eerder ook al twee periodes voor uitkwam. Nainggolan was onder Antonio Conte op een zijspoor geraakt bij Inter.

Tussen 2010 en 2014 en het vorige seizoen speelde de middenvelder ook al voor Cagliari. Die club wilde hem afgelopen zomer al vastleggen, maar toen kwam er geen witte rook. Nainggolan keerde daarna met frisse tegenzin terug naar Inter, waar hij veelal op de bank zat.

Bij Cagliari lijkt Nainggolan in een warm bad te belanden, getuige het persbericht op de website van die club. "Als een lang liefdesverhaal met rood en blauw: Cagliari en Nainggolan zijn weer samen. De kleine jongen die een man werd op het eiland en vertrok om een kampioen te worden. De club en Nainggolan hebben een zeer sterke band." Nu de Belg inmiddels is teruggekeerd is het nog maar de vraag of Lasse Schonë ook de stap maakt naar de club waar ook oud-Ajacied Razvan Marin actief is. Schöne is bij Genoa op een zijspoor belandt en kijkt uit naar een nieuwe club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen