'Gomez weg bij Atalanta, geschil tussen Milik en Napoli'

31 december 2020, 10:55

Nu het jaar bijna ten einde is, gaat op de eerste dag van 2021 ook direct de transfermarkt weer open. Het brengt de stroom aan geruchten alweer vroeg op gang. Spelers worden in verband gebracht met andere clubs of willen vertrekken. Dat laatst geldt voor Papu Gomez bij Atalanta, die overhoop ligt met trainer Gian Piero Gasperini.

In het Champions League-duel met FC Midtjylland barstte de bom bij Atalanta, nadat Gomez weigerde om van kant te wisselen. In de rust haalde Gasperini vervolgens verhaal bij zijn aanvoerder, die daar niet van gediend was. Een handgemeen volgde, waarna Gomez na de onderbreking niet meer terugkeerde binnen de lijnen. Het zette de verhoudingen binnen de spelersgroep van Atalanta onder druk, al leden de prestaties daar niet onder. Met Gomez opvallend genoeg in de basis wonnen de Italianen bij Ajax en plaatste het zich voor de knock-out fase van de Champions League. De breuk tussen Gomez en Gasperini is echter niet meer te lijmen. De Argentijn traint nu individueel en wil in januari vertrekken uit Lombardije.

Lees ook: Gómez ligt overhoop met Gasperini

Milik in de clinch met Napoli

Ook Arkadiusz Milik ligt in de clinch met zijn club. De voormalige spits van Ajax heeft een geschil met zijn club Napoli, die waarschijnlijk in de rechtbank wordt uitgevochten. De Pool kon in de zomer naar Juventus en AS Roma, maar een deal kwam er niet. Milik werd vervolgens buiten de selectie gelaten en wil nu verkassen om zo zijn plek in de EK-selectie van Polen veilig te stellen. Atletico Madrid zou belangstelling hebben voor Milik, die zo'n vijftien miljoen euro moet kosten. Volgens Il Corriere dello Sports heeft Milik in oktober geen salaris ontvangen en is hij van plan om stappen te ondernemen tegen Napoli.

Kolasinac naar Schalke?

Ook voor Sead Kolasinac is een vertrek nabij. De linksback van Arsenal zou dicht bij een terugkeer zijn naar Schalke 04, hekkensluiter in de Bundesliga. In Londen komt hij niet meer in spelen toe. Afgelopen zomer leek hij al te verkassen naar het Bayer Leverkusen van Peter Bosz, maar kwam de Bosniër niet rond met de Duitse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen