'Neymar heeft niets te maken met megafeest'

31 december 2020, 10:54

Neymar is in opspraak geraakt nadat de vedette van Paris-Saint Germain een megafeest georganiseerd zou hebben. Op een minifestival van de Braziliaan zouden zo'n vijfhonderd gasten aanwezig geweest zijn, maar zijn belangrijkste woordvoerder ontkent alle betrokkenheid van Neymar. Hij zou niet eens in Mangaratiba, waar het feest was, geweest zijn.

Namens de Braziliaan reageert Day Crespo, de belangrijkste woordvoerder van Neymar, op de aantijgingen richting de grootste voetbalster van het land. "We zeggen dat hij geen connectie heeft met het feest. Mensen moeten dat geloven. Is ons woord niets waard?", zei Crespo nadat Neymar zelf nog geen commentaar had gegeven. Twee vrienden van Neymar, DJ Miss Natália en YouTuber Ana Liz Bittencourt plaatsen overigens foto's op Instagram waarin hun aankomst op het feest te zien was.

In oktober raakte Neymar nog besmet met het coronavirus na een trip op Ibiza. Ook lapte Neymar in maart nog de social distancing-regels aan zijn laars. Brazilië heeft met 200.000 overledenen als gevolg van COVID-19 een groot sterftegetal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen