'Barca is blut: Depay in januari nog niet naar Spanje'

31 december 2020, 08:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Memphis Depay wordt al lange tijd gelinkt aan een overstap naar FC Barcelona. Het contract van de aanvaller bij Olympique Lyon loopt komende zomer af, waardoor hij een interessante optie is voor topclubs in Europa. Ook Ronald Koeman, met wie hij een goede relatie had bij Oranje, wil hem graag naar Barça halen. Dat lijkt in januari echter uitgesloten. De Catalanen hebben nog altijd financiële problemen, waardoor versterkingen niet haalbaar zijn.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Mundo Deportivo kan Koeman geen versterkingen tegemoetzien, als er niemand uit het Camp Nou vertrekt. Wel zouden er spelers op de nominatie staan om een transfer te maken. Verschillende bronnen binnen Barça stellen dat er 300 miljoen verloren is gegaan en er dus geen geld is. Daardoor is het ook direct uitgesloten dat Memphis Depay in de winterstop wordt aangetrokken, al zou hij in de zomer nog een optie kunnen zijn als hij transfervrij is.

In januari vinden er bij FC Barcelona presidentsverkiezingen plaats, waarmee er in de komende weken sowieso nog weinig wordt verwacht op transfergebied. Volgens de Spaanse krant hebben de Catalanen al wel een akkoord met Eric Garcia, die komende zomer zou overkomen van Manchester City. Vooralsnog kent Koeman een teleurstellend seizoen met Barcelona. In La Liga staat het na vijftien duels slechts zesde, met een achterstand van tien punten op Atletico Madrid dat ook nog een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen