'Schöne kan Balotelli vergezellen bij Serie B-club Monza'

30 december 2020, 22:07

Lasse Schöne (33) heeft naar verluidt een escape aangeboden gekregen van Monza. De Serie B-club die eerder Mario Balotelli – die vandaag (woensdag) scoorde bij zijn debuut – en Kevin-Prince Boateng al binnenhaalde, wil de oud-Ajacied ook presenteren in de komende winterstop. De club is volop in de race om een ticket naar de hoogste afdeling in Italië.

Dat schrijft La Gazetta dello Sport althans. Schöne werd bij Genoa niet ingeschreven voor het huidige Serie A-seizoen, maar bij die club werd recent wel de trainer vervangen. Davide Ballardini werd voor de vierde keer aangesteld in de historie van de club, maar het is nog onduidelijk wat zijn plannen met Schöne zijn. Hoewel Schöne vanaf januari weer ingeschreven kan worden, denken de Italiaanse media dat hij geen beroep gaat doen op de Deen en die mag vertrekken. 

Mogelijk biedt Monza dus uitkomst. Voormalig AC Milan-eigenaar Silvio Berlusconi kocht de club enkele jaren geleden. De club staat momenteel op de derde plaats in de Serie B na de 3-0 zege op nummer twee Salernitana woensdagavond, waarbij Balotelli het openingsdoelpunt voor zijn rekening nam. In 2019 maakte Schöne de overstap van Ajax – waar hij sinds 2012 speelde – naar Genoa.

Lees ook: Balotelli maakt bij debuut na vier minuten openingsgoal

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen