Honda verlaat Botafogo en is vermoedelijk op weg naar Portugal

30 december 2020, 21:50

Keisuke Honda (34) kan zijn tocht over de wereld binnenkort vervolgen: de Japanse middenvelder is vanaf de jaarwisseling transfervrij. De oud-speler van onder andere VVV-Venlo heeft bij Botafogo niet kunnen overtuigen en is op weg naar een nieuwe club. Het Portugese Portimonense lijkt de beste papieren te hebben om hem in te lijven.

Honda vertrok bij Vitesse om bij Botafogo een bijzondere mijlpaal te voltooien: door zijn komst bij Botafogo had de Japanner op alle continenten ter wereld – met uitzondering van Antarctica – gespeeld en gescoord. Bij zijn debuut was de middenvelder namelijk direct trefzeker, al zouden er in totaal slechts twee goals volgen in de resterende 26 duels. Wel is hij de enige speler ter wereld ooit die scoorde op alle contintenten, behalve Antarctica.

Honda, die eerder speelde voor onder andere Melbourne Victory, Pachuca, VVV-Venlo, AC Milan en CSKA Moskou, is volgens de Portugese club Portimonense op weg naar de Primeira Liga. Die club claimt de komst van de 98-voudig international, maar het is nog onbekend of dat ook daadwerkelijk het geval is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen