'Fosu-Mensah kan verlengen, ook clubs geïnteresseerd'

30 december 2020, 19:33

Timothy Fosu-Mensah (22) is weliswaar alles behalve een vaste kracht bij Manchester United, toch gaat de club hem een nieuw contract aanbieden. De Nederlandse rechtsback kan een verbintenis voor liefst 3,5 (!) jaar ondertekenen bij de Engelse topclub. Ook Olympique Marseille en Hertha BSC volgen de verrichtingen van de back.

Dat schrijft het doorgaans zeer betrouwbare Sky Sports. Fosu-Mensah heeft komende zomer een aflopende verbintenis bij Manchester United, waardoor hij ook transfervrij kan vertrekken. Marseille en Hertha BSC hebben beide hun interesse al kenbaar gemaakt en hopen voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten in de komende zomer. Ook hebben ze beide een klein bedrag over om hem in de winterstop al over te nemen.

Volgens het Engelse medium is Fosu-Mensah niet tevreden met het huidige sportieve perspectief wat hij heeft onder Ole Gunnar Solskjaer. Daardom zou hij in elk geval in gesprek willen gaan met de geïnteresseerde clubs: dat mag pas na de jaarwisseling. Mocht dat niet tot tevredenheid leiden bij de verdediger, dan kan hij alsnog een langjarig contract tekenen bij United.

Fosu-Mensah kwam dit seizoen slechts tot drie optredens, waarvan slechts één als basisspeler. In totaal speelde hij dertig westrijdens namens The Red Devils, die hem de laatste jaren al verhuurden aan Fulham en Crystal Palace. Als de door Ajax opgeleide drievoudig international van Oranje de aanbieding van United links laat liggen, kan hij deze zomer definitief vertrekken van Old Trafford.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen