'ADO haalt met Vejinovic (30) opnieuw routinier in huis'

30 december 2020, 18:26   Bijgewerkt: 30 december 2020, 19:01

ADO Den Haag gaat zich na de komst van Daryl Janmaat vermoedelijk op korte termijn ook versterken met Marko Vejinovic (30). De transfervrije middenvelder is gespot in het ziekenhuis voor een medische keuring bij een club uit de Hofstad. Als daarin geen bijzonderheden boven water komen, dan wordt hij vermoedelijk nog voor de jaarwisseling gepresenteerd.

Dat schrijft Omroep West althans. Sinds de degradatie met het Poolse Arka Gdynia is Vejinovic transfervrij. Wel hield hij zijn conditie op peil bij achtereenvolgend (Jong) AZ en FC Volendam, maar mikte op een avontuur in de minimaal de hoogste afdeling van een land. Daarom ging hij niet in op de aanbieding van Het Andere Oranje. "Er is concrete interesse uit verschillende landen", zei hij destijds. Vermoedelijk wordt het dus toch Nederland. 

Lees ook: Het jaar van... ADO Den Haag: opnieuw onrust troef in de Hofstad

Vejinovic kan na Janmaat (31) de tweede winteraanwinst worden voor ADO Den Haag. Hoewel de club afgelopen zomer bijna dertig nieuwe spelers presenteerde, gaan de prestaties nog niet veel beter in de Eredivisie. Mede daarom werd trainer Alexandar Rankovic de laan uitgestuurd en vervangen door Ruud Brood. De ervaren coach krijgt vermoedelijk ook enkele meer ervaren spelers tot zijn beschikking.

Vejinovic begon zijn loopbaan bij AZ, maar brak bij Heracles Almelo pas door. Via Vitesse en Feyenoord kwam hij opnieuw terecht in Alkmaar. Die club verhuurde hem eerst aan het Poolse Arka Gdynia, om hem vervolgens definitief van de hand te doen. In totaal speelde Vejinovic 38 officiële duels namens Arka, waarin hij dertienmaal scoorde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen